Få kontakt med andra sidan

Få kontakt med andra sidan

God eftermiddag och välkommen till bloggen och till ett inlägg som kommer att handla om att jag fick hjälp utav ett medium. Jag har haft det svårt sedan ett par nära och kära har vandrat över till andra sidan. Inte nog med det, även min älskade hund Molly gick över regnbågsbron för två veckor sedan och henne sörjer jag lika mycket om de människor som stod mig nära. Jag har alltid vetat att den andra sidan finns för jag har själv upplevt och vid ett par tillfällen fått kontakt. Jag sökte efter något medium i Nyköping med omnejd men så läste jag på internet om ett medium som man kan anlita över telefon. Alla som behöver ett medium kan därför vända sig till Osintra, det är namnet på det här företaget där man kan få hjälp utav ett medium. Jag fick hjälp av Kerstin som är hon som är medium på Osintra, och till er som kanske också söker ett medium i Nyköping till exempel så ville jag berätta att det går lika fint att få hjälp av detta medium även fast hon befinner sig i Växjö. Kerstin har förstås tystnadsplikt och som medium hjälper hon dig att svara på de frågor eller funderingar du har och hjälper dig med vägledning för att ett bättre välmående. Hon som medium erbjuder dig medial vägledning i alla former. Medial vägledning ger hon som sagt via telefon och lyssnar på dig och dina funderingar som du har. Sessionen formas efter dina önskemål och de behov just du har. Jag har fått budskap från andra sidan och Molly har det bra och vill inte att jag ska vara ledsen sa hon. Det var allt för mig för denna gång, hoppas att ni blir lika hjälpta som jag när ni vänder er till detta medium. 


Kommentarer är stängda.