Massage i Östermalm

Massage i Östermalm

Välkomna till ännu ett inlägg, jag hoppas inte att ni väntat för länge på ett inlägg av mig. Under tiden har jag haft fullt upp med massa olika saker, bland annat så har jag fått ett nytt intresse i form av massage. Min väninna tog med mig på massage i Östermalm och jag trodde aldrig att det skulle vara så skönt som det var. Vi var hos Ramaja Massage som ligger på Östermalm bara några hundra meter ifrån där jag bor så det var perfekt att slippa ta taxi, jag kunde bara gå ner och möta upp min kompis där.

Vi valde att lyxa till oss rejält när det kom till vilken typ av massage vi skulle, vi fick både en exklusiv ansiktsbehandling och en lång massage på ryggen. Det var verkligen hur skönt som helst och jag kan inte vänta på nästa gång. Min kompis som tog med mig driver en skönhetsbutik i närheten av Östermalm och hon har superbra koll på allt ifrån smink och spabehandling i form av massage, det är henne som jag alltid vänder mig till när jag behöver lite tips och tricks. Hon brukar ta med mig på olika typer av behandlingar emellanåt och i gengäld för det så brukar jag ta med henne till lite olika restauranger där jag känner krögarna. Tillsammans har vi ett väldigt brett kontaktnät med olika branscher runtom i Östermalm och en lyxig middag efter en skön massage är verkligen ett vinnande koncept.

I eftermiddag ska jag möta upp min kollega för att diskutera vår marknadsföring för vårat företag, vi har filmat in lite härliga videos och har en hel bildbank som ska användas för marknadsföring på våra sociala media kanaler. Kanske blir det så att jag tar med min kollega på en skön massage hos RaMaJa, vi får se.  


Kommentarer är stängda.