Smärtan i ryggen lättade

Smärtan i ryggen lättade

Hej, tjo, tjena. Jag har haft riktigt jobbiga problem med ryggen det senaste året och det har påverkat mitt liv på många olika stadier och det kommer jag berätta för er snart. Jag har då gått på reiki i Umeå för att försöka få bort smärtan.

På vilka stadier har ditt ryggont påverkat ditt liv tänker du nu? Jo, eftersom jag skadade den när jag föll från en höjd och landade dåligt så kan man säga att jag har ”vrickat” ryggen även fast det inte är det rätta uttrycket. Jag har inte kunnat jobba ordentligt eftersom jag jobbar i butik och går runt hela dagarna så jag har fått gå ned från 100 procent till 50 procent vilket påverkar min lön. Nu känner jag att det räcker och därför gick jag på reiki i Umeå hos Karin Holm Esoterisk Konsulting och jag kan meddela er att det verkligen fungerade. Det kändes helt magiskt morgonen efter när jag vaknade. Jag hade ingen smärta alls i ryggen och eftersom jag har vant mig vid smärtan så kändes det nästan som att jag var bedövad eller något. Det var verkligen en känsla jag aldrig kommer glömma. Jag har fortfarande ont i ryggen men smärtan är näst intill borta vilket är otroligt skönt! Jag skulle vilja rekommendera er att testa att gå på reiki om ni har en smärta som inte går över, för det fungerar verkligen. Snart hoppas jag att smärtan går över helt så att jag kan börja arbeta 100 procent igen. Tack för mig fina läsare. Ha det riktigt bra nu!


Kommentarer är stängda.